Formlabs Form 3B – Tehnologia utilizata si avantaje pentru laboratorul tau

Optimizata pentru materiale biocompatibile. Ecosistemul precis si de incredere creeaza fluxuri de lucru mai rapide, cu doar cateva clicuri.

MAI USOR

Economisest-ti timpul si printeaza lucrari de inalta calitate, fara costuri ridicate. Formlabs aduce o fiabilitate, o calitate si o usurinta fara precedent, cu fluxuri de lucru validate si testate de o echipa de experti în domeniul stomatologiei.

ULTIMA GENERATIE

Tehnologia Advanced Low Force Stereolithography (LFS) ™ foloseste un rezervor de rasina flexibil si o unitate de prelucrare a luminii (LPU), personalizata, pentru printare precisa. Te poti acum bucura de finisari deosebite.

CREAT PENTRU PRODUCTIE IN LABORATORUL TAU

Finalizeaza de 2-3 ori mai multe lucrari intr-o singura printare, comparativ cu imprimantele DLP cu placi mici de printare, pentru a petrece mai putin timp in manipularea imprimantei. Laboratoarele pot observa o reducere a costurilor si al timpului cu pana la 55%, în comparație cu DLP. Un ecosistem modular care permite consecventa si scalabilitate de neegalat.

TEHNOLOGII DE IMPRIMARE 3D

Astazi, doua tehnologii de imprimare 3D sunt comune in cabinetele si laboratoarele stomatologice: stereolitografia (SLA) si procesarea digitala a luminii (DLP).

În stereolitografie, o cuva de rasina lichida este expusa selectiv la un fascicul laser an toata zona de imprimare, solidificând rasina in anumite zone. Tehnologia Low Force Stereolithography (LFS), utilizata de imprimanta 3D dentara Formlabs Form 3B, este urmatoarea etapa in imprimarea 3D SLA care reduce tensiunea creata atunci cand o inlaturati din rezervorul de rasina, producand astfel,  piese cu un finisaj de suprafata de neegalat, claritate și acuratețe.

Procesarea digitala a luminii functioneaza cu acelasi proces chimic ca SLA și LFS, dar foloseate un proiector digital ca sursa de lumina pentru solidificarea rasinii.

Daca iti doresti dezvoltarea fluxului de lucru in laboratorul tau dentar, Form 3B isi dovedeste eficienta prin varietatea ridicata de materiale printabile, cat si prin calitatea deosebita a modelelor.

We, @doriotdent, recommand!