Stiai ca 70% dintre toți stomatologii sufera în mod regulat de dureri la spate, gat sau umeri?

Scaunul pentru șa Bambach este folosit de mulți stomatologi din intreaga lume. Create special pentru o pozitie corecta a corpului, scaunele Bamback, de la Hager Werken, ofera pe langa design-ul modern si calitativ, posibilitatea de a-ti corecta pozitia spatelui in timpul lucrului. Durerile de spate sunt printre cele mai frecvente afecțiuni medicale intalnite.

Un studiu american a scos la iveala faptul ca aproape 50% dintre oamenii intre 18 și 55 de ani sufera din durerile de spate și 25% sufera de dureri de spate severe. Mai mult, durerea de spate este una dintre cele mai frecvente cauze de intrerupere a muncii. Dupa doar cateva zile de sedere în postura corecta ergonomic, durerile de gat și umar pot fi considerabil îmbunatatite sau chiar pot disparea complet. Postura de sedere corecta are un efect pozitiv asupra sanatatii tale, dar, de asemenea, s-a dovedit ca iti creste productivitatea și calitatea muncii tale.

Fie ca suferiți probleme de echilibru, dureri de spate sau pur și simplu doriți sa va protejați spatele de risc de probleme viitoare, un scaun Bambach Saddle v-ar putea schimba viata.

Click AICI pentru a vedea produsele